Ga naar Andrea Bocelli

ANDREA BOCELLI

ANDREA BOCELLI

wo 04 mei 2022
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT OPNIEUW VERPLAATST

Vanwege de door de overheid gestelde maatregelen tegen het coronavirus, zijn er voorwaarden gesteld aan evenementen tot en met aanstaande 14 januari. Dit betekent dat de concerten van Andrea Bocelli die gepland stonden op 10 en 11 januari 2022 in Ziggo Dome zijn verplaatst dinsdag 3 mei 2022 en woensdag 4 mei 2022.  
Het concert van maandag 10 januari vindt nu plaats op dinsdag 3 mei 2022
Het concert van dinsdag 11 januari vindt nu plaats op woensdag 4 mei 2022

De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie over de verplaatsing.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

PLUS1
Andrea Bocelli Foundation is trotse partner van PLUS1, waarbij je per kaart € 1,- doneert. De stichting steunt mensen en gemeenschappen die leven in armoede, angst of die analfabeet zijn vanwege ziekte of sociale uitsluiting. Meer informatie via plus1.org en andreabocellifoundation.org

Kaartverkoop informatie

Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 85,00 - 134,00

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt