Ga naar Liam Gallagher

Liam Gallagher

vr 07 feb 2020
Amsterdam Zuidoost

Liam Gallagher

Ziggo Dome, Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Vanwege onvoorziene omstandigheden in het studio-schema van Liam Gallagher heeft hij de Europese headline tour van november 2018 moeten uitstellen. Inmiddels is de nieuwe datum bekend: 7 februari 2020! Reeds gekochte kaarten met daarop als datum 23 november blijven geldig voor dit verplaatste concert en hoeven niet opnieuw te worden uitgeprint. Als je op de nieuwe datum niet naar het concert kunt gaan, dan kun je kaarten retourneren via het contactformulier van Ticketmaster.

Excuses voor het ongemak en natuurlijk hopen we je nog altijd te mogen verwelkomen op 7 februari 2020 in Ziggo Dome Amsterdam!

Voor meer informatie over dit concert ga je naar mojo.nl/liamgallagher

Kaartverkoop informatie

Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 49,50

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt