Ga naar Greta Van Fleet

Greta van Fleet

di 12 nov 2019
Amsterdam Zuidoost

Greta van Fleet

AFAS Live , Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Helaas is gisterenavond bekend geworden dat het concert van Greta van Fleet, dat op 27 februari 2019 zou plaats vinden in AFAS Live niet door kan gaan. Zoals de band zelf bekend maakte, moet Greta van Fleet helaas hun volledige Europese tournee verplaatsen in verband met een luchtweginfectie van zanger Josh. Dit betekent dat ook de show in Amsterdam helaas niet door kan gaan. Het concert wordt verplaatst naar dinsdag 12 november 2019.

Inmiddels is er een vervangende datum gevonden voor dit concert, namelijk dinsdag 12 november 2019. De gekochte kaarten blijven automatisch geldig voor deze vervangende datum. Alle kaartkopers ontvangen vandaag een e-mail van Ticketmaster met meer informatie.

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/gretavanfleet.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Uitverkocht. Zoek een andere datum.

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt