Ga naar Andrea Bocelli

ANDREA BOCELLI

ANDREA BOCELLI

zo 31 jan. 2021
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Concert uitgesteld
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook de concerten van Andrea Bocelli. Het concert dat 28 maart in Ziggo Dome in Amsterdam zou plaatsvinden, vindt nu plaats op zaterdag 30 januari 2021. Het concert van 29 maart is verplaatst naar zondag 31 januari 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers hebben inmiddels een mail ontvangen met informatie over de verplaatsing. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten van Andrea Bocelli!

Voor meer informatie over dit concert ga je naar mojo.nl/andreabocelli

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

PLUS1
Andrea Bocelli Foundation is trotse partner van PLUS1, waarbij je per kaart € 1,- doneert. De stichting steunt mensen en gemeenschappen die leven in armoede, angst of die analfabeet zijn vanwege ziekte of sociale uitsluiting. Meer informatie via plus1.org en andreabocellifoundation.org

Kaartverkoop informatie

Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 85,00 - 134,00

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt