Ga naar elbow

Elbow

Elbow

vr 17 jun. 2022
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Concert Elbow opnieuw verplaatst naar 17 juni 2022
Ondanks de onlangs aangekondigde versoepelingen rondom het coronavirus heeft de band besloten om de tournee van Elbow, waarvan het concert in Amsterdam onderdeel is, te verplaatsen. De termijn waarop de versoepelingen zijn aangekondigd was helaas te kort op de datum van het concert. Het concert van Elbow dat gepland stond op 3 oktober 2021 in Ziggo Dome in Amsterdam is verplaatst naar 17 juni 2022.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Kaartkopers ontvangen een mail met meer informatie over de verplaatsing. We hopen je nog steeds te zien bij het concert van Elbow op 17 juni 2022.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 44,80 - 56,00

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt