Ga naar Doe Maar

Doe Maar - Lijf aan Lijf

Doe Maar - Lijf aan Lijf

20
sep. 2021
tot 18
nov. 2021
Amsterdam

Diverse locaties | Amsterdam

20:30

Deuren open: TBA

Deze tournee is verplaatst naar 2021
Gezien de onzekerheid over het kunnen plaatsvinden van evenementen in zalen met de huidige capaciteit en de voorbereidingen qua productie en repetities die getroffen moeten worden om op tijd klaar te zijn, hebben we moeten besluiten om alle shows van Doe Maar dit najaar te verplaatsen naar 2021. We zijn erg blij dat we in alle zalen terecht kunnen.

De band zegt over de verplaatsing:  “Jammer dat het dit jaar niet meer lukt, maar we gaan elkaar beslist en onvermijdelijk een jaar later zien en er een gigantisch feest van maken!”.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Kaartkopers ontvangen van de ticketingpartij waarbij zij kaarten hebben besteld een email met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor alle data en zalen en meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/doemaar.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*

Artiesten op dit evenement