Ga naar Rosalía

Rosalía - MOTOMAMI WORLD TOUR

Rosalía - MOTOMAMI WORLD TOUR

za 10 dec. 2022
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

21:00

Deuren open: TBA

Voor dit concert zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar. Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/rosalia.

KAARTVERKOOP INFORMATIE

Limiet aantal tickets
Om het doorverkopen van tickets te minimaliseren, worden tickets voor deze show met een maximum van 4 tickets per persoon verkocht. Indien er meer dan 4 kaarten per persoon zijn gekocht, worden de extra gekochte kaarten ongeldig gemaakt. Dit geldt ook voor meerdere bestellingen op dezelfde naam en of creditcardnummer.  Kaarten verkregen via handelaren worden ook ongeldig gemaakt.

Let op! De barcode op het ticket verschijnt pas drie dagen voor het concert in de Ticketmaster app.

Wat zijn Mobiele Tickets?

Mobiele Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Dat betekent dat je geen van de tickets kunt overdragen aan anderen. Heb je voor meer mensen tickets in jouw account, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we namelijk vanaf jouw telefoon alle tickets tegelijk.
Lees hier meer over mobiele tickets: www.ticketmaster.nl/mobiele-tickets


Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 61,60

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt