Ga naar Dave Chappelle

Dave Chappelle & Chris Rock

Dave Chappelle & Chris Rock

wo 07 sep. 2022
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/davechappellechrisrock

Gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur strikt verboden
Het gebruik van een mobiele telefoon is in de zaal in zijn geheel niet toegestaan, ook niet om te bellen, sms-en, appen of voor het checken van social media. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een Yondr-phonecase waar je jouw telefoon in stil-modus of uitgeschakeld in moet bewaren. De Yondr-phonecase wordt vervolgens door een medewerker vergrendeld. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken.

Omdat telefoons direct na de kaartcontrole in gesloten phonecases opgeborgen worden, heb je niet de mogelijkheid om op je mobiel op te zoeken welke plaatsen je hebt. We verzoeken je dan ook om tickets te printen en mee te nemen óf je plaatsinformatie op een apart briefje te noteren.

Mocht je jouw telefoon willen gebruiken dan kan je je melden bij de phone-zones waar een medewerker voor je klaar staat om de Yondr-phonecase te ontgrendelen. Wil je na het gebruiken van je mobiele telefoon terugkeren naar de zaal? Dan moet je telefoon opnieuw in de Yondr -phonecase en vergrendeld worden door een medewerker. In het geval van overtreden van deze regels zijn wij helaas verplicht direct over te gaan tot onherroepelijke verwijdering uit de zaal.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 67,20

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt