LIVE NATION NIEUWS

Coronavirus en onze evenementen

Datum : 21-04-20

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen was een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Inmiddels zijn concerten binnen de anderhalvemeter-samenleving weer toegestaan en wordt per gepland evenement gekeken naar de mogelijkheden.

De meeste evenementen die gepland stonden tot 1 september hebben inmiddels een alternatieve datum, voor een klein deel zijn we nog op zoek naar nieuwe data en helaas hebben we enkele concerten moeten annuleren. Ons doel is om zo veel mogelijk concerten die niet plaats kunnen vinden te verplaatsen naar een alternatieve datum. Zodra we hier nieuws over hebben dan plaatsen we dit op onze website en kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld.

Evenementen vanaf 1 september

De regering heeft een versoepeling aangekondigd voor bijeenkomsten waardoor we weer bezoekers mogen verwelkomen. We hebben er zin in en zien je graag bij onze concerten! Voor shows die gepland staan ná 31 augustus bekijken we per evenement wat de haalbaarheid is binnen de anderhalvemeter-samenleving, in de specifieke zaal en met het aantal verkochte kaarten. Ook zijn er concerten die, bijvoorbeeld vanwege reisbeperkingen, niet door kunnen gaan op de geplande datum.

Houd mojo.nl/corona in de gaten voor alle updates en de volledige lijst van verplaatste en geannuleerde concerten.