Ga naar Gregory Porter

Gregory Porter

Gregory Porter

do 21 jan. 2021
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Nieuwe datum bekend
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook het concert van Gregory Porter dat gepland stond in Ziggo Dome. Het concert dat 19 maart zou plaatsvinden, vindt nu plaats op dinsdag 19 januari 2021.

Kaartkopers hebben een mail met informatie over de verplaatsing ontvangen. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij het concert van Gregory Porter.

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/gregoryporter.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 39,20 - 72,80

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt