Ga naar Within Temptation

Within Temptation & Evanescence: Worlds Collide Tour

Within Temptation & Evanescence: Worlds Collide Tour

vr 17 sep. 2021
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

19:00

Deuren open: TBA

Concerten opnieuw verplaatst
Helaas hebben Within Temptation en Evanescence, i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus in heel Europa, besloten hun huidige tournee te verplaatsen naar 2021. Hieronder vallen ook de concerten die op 8 september (originele datum 21 april) en 9 september 2020 (originele datum 22 april) plaats zouden vinden in Ziggo Dome. De concerten zijn verplaatst naar vrijdag 17 september 2021 en zaterdag 18 september 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Kaartkopers ontvangen een mail met meer informatie over de verplaatsing. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/worldscollide.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 54,88 - 88,48

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt