Ga naar The Analogues

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best from the Studio Years

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best from the Studio Years

vr 10 sep. 2021
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT VERPLAATST

Helaas heeft The Analogues i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus besloten de 'Hello Goodbye – The Very Best From The Studio Years' te verplaatsen naar 2021. Hiermee komen ook de concerten die op 11 en 12 september 2020 in Ziggo Dome zouden plaatsvinden te vervallen. De shows zijn verplaatst naar 10 en 11 september 2021.

"We gingen er eigenlijk vanuit dat we onze Beatles-cyclus, de live vertolking van alle albums die The Beatles zelf nooit live hebben gespeeld, dit jaar zouden voltooien. Dat loopt anders maar gelukkig konden de shows verplaatst worden naar 2021. Toch ook weer wat extra tijd om puntjes op de i te zetten, dat is wel prettig voor perfectionisten zoals wij. Maar we hebben langzamerhand ook wel weer zin om op een podium te staan, dus het vooruitzicht van Hello Goodbye in een volle Ziggo Dome, in 2021..... we kijken er enorm naar uit!", aldus DE BAND.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Kaartkopers hebben een email van Ticketmaster ontvangen met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/theanalogues

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 39,50

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt