Ga naar The Analogues

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years

vr 16 sep. 2022
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT OPNIEUW VERPLAATST

Het concert van The Analogues dat gepland stond op 10 september 2021 in Ziggo Dome is verplaatst naar vrijdag 16 september 2022. Het concert dat gepland stond op 11 september 2021 in Ziggo Dome is verplaatst naar zaterdag 17 september 2022. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen.

Fred Gehring, drummer van The Analogues: "Allereerst bedankt dat je je kaarten al een jaar in je zak hebt gehouden. Die loyaliteit waarderen we enorm. Het leek de goeie kant op te gaan voor Nederlandse muzikanten en muziekliefhebbers, maar helaas komen de shows in de Ziggo Dome nét te vroeg." “Ieders geduld wordt nogal op de proef gesteld maar we hopen toch dat mensen die tickets nog een jaartje vast houden,“ vult Bart van Poppel (musical director) aan. “Een jaar geleden zei ik, grappig bedoeld, dat we in ieder geval tijd genoeg hadden om de puntjes op de i te zetten. Ik durf wel te zeggen dat dat gelukt is. Het is dus jammer dat we nog een jaartje ons kruit droog moeten houden - maar toch verheug ik me nu al op volgend jaar.”

Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/theanalogues

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Uitverkocht. Zoek een andere datum.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt