Ga naar The Script

The Script - Sunsets & Full Moons 2020

di 16 jun 2020
Amsterdam Zuidoost

Deuren open: TBA

Concert verplaatst
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook de concerten van The Script. Het concert dat 20 maart in Ziggo Dome in Amsterdam zou plaatsvinden, vindt nu plaats op dinsdag 16 juni. Het concert van 21 maart is verplaatst naar woensdag 17 juni.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met informatie over de verplaatsing. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten van The Script!

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/thescript

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    € 39,20 - 61,60

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt