Ga naar Tyler, The Creator

Tyler, The Creator - IGOR

Tyler, The Creator - IGOR

ma 07 jun. 2021
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Nieuwe datum
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook het concert van Tyler, The Creator. Het concert dat zou plaatsvinden op 8 juni 2020 in AFAS Live, vindt nu plaats op maandag 7 juni 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met informatie over de verplaatsing. We hopen je nog steeds te zien bij het concert.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/tylerthecreator.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Geen kaarten beschikbaar

Kom vooral nog eens terug om te checken of er extra kaarten zijn!

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt