Ga naar Passenger

Passenger

Passenger

do 07 okt. 2021
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT VERPLAATST

Helaas heeft Passenger i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus in heel Europa besloten zijn huidige tournee opnieuw te verplaatsen. Hiermee komt ook het concert dat op 26 maart 2021 (originele datum 7 oktober 2020) in AFAS Live zou plaatsvinden te vervallen. De show van Passenger in AFAS Live op 26 maart 2021 (originele datum 7 oktober 2020) is verplaatst naar 7 oktober 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers ontvangen een email van Ticketmaster met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij het concert.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/passenger.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 44,80

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt