Ga naar Passenger

Passenger

Passenger

di 08 mrt. 2022
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT VERPLAATST

Helaas heeft Passenger, i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus in heel Europa, besloten de huidige tournee te verplaatsen naar 2022. Hiermee komt ook het concert dat op 7 oktober 2021 (oorspronkelijke datum 7 oktober 2020) in AFAS Live zou plaatsvinden, te vervallen. De show van Passenger in AFAS Live op 7 oktober 2021 (oorspronkelijke datum 7 oktober 2020) is verplaatst naar 8 maart 2022.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers ontvangen een email van Ticketmaster met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij het concert.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/passenger.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 44,80

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt