Ga naar Floor Jansen

Floor Jansen

Floor Jansen

ma 14 dec. 2020
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

19:00

Deuren open: 18:00

CONCERT VERPLAATST

Als gevolg van de maatregelen tegen corona, is het concert van Floor Jansen dat gepland stond op 18 oktober 2020 in AFAS Live verplaatst naar 13 december 2020.

De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Meer info over dit concert vind je op www.mojo.nl/floorjansen.


Corona maatregelen
Om deze evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen goed door te lezen en na te leven: www.mojo.nl/corona-maatregelen.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Uitverkocht. Zoek een andere datum.

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt