Ga naar Kyteman's hiphop orkest

Kyteman's Hiphop Orkest

Kyteman's Hiphop Orkest

za 09 okt. 2021
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

Concert geannuleerd

Ondanks de dinsdag aangekondigde versoepeling in het coronabeleid spijt het ons om te moeten aankondigen dat het concert van Kyteman’s Hiphop Orkest op zaterdag 9 oktober helaas niet doorgaat. De termijn waarop deze versoepeling wordt aangekondigd is helaas te kort dag voor ons om nog een goede productie neer te kunnen zetten.

Kyteman: “Met veel verdriet moet ik de mededeling doen dat de show van Kyteman’s Hiphop Orkest in de Ziggo Dome is afgelast. De late afkondiging van de versoepeling van de coronamaatregelen hebben, samen met het wegvallen van de shows op Lowlands en Down The Rabbit Hole onze plannen en mogelijkheden flink aangetast. In de voorbereiding hebben we hard geprobeerd om alsnog een waardige productie op te zetten om zo een goeie show in de Ziggo te kunnen spelen. Door de nieuwe maatregelen is het helaas niet haalbaar om onze plannen door te zetten, zowel inhoudelijk als productioneel.

Deze klap komt hard aan bij ons. We keken er ontzettend naar uit om nog één keer te spelen, dit project heeft een sterke emotionele lading voor ons allemaal. Ook verplaatsen bleek helaas geen optie. Ik had het graag anders gezien, maar helaas is dit wat het is. Ik hoop op jullie begrip voor deze situatie en ik hoop dat we in een nabije toekomst weer in de gelegenheid zullen zijn om muziek met elkaar te delen.”

Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie.

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Geannuleerd. Zoek voor een andere datum.

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt