Ga naar KALEO

KALEO Fight or Flight Tour

KALEO Fight or Flight Tour

do 29 sep. 2022
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

20:00

Deuren open: TBA

CONCERT VERPLAATST NAAR 29 SEPTEMBER 2022
Vanwege de aanhoudende onzekerheid rond het coronavirus wordt de tournee van KALEO verplaatst, waarvan het concert in Amsterdam onderdeel is. Het concert van KALEO dat gepland stond op 21 januari 2022 in AFAS Live in Amsterdam is verplaatst naar 29 september 2022.
De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Alle kaartkopers ontvangen een email van Ticketmaster met meer informatie.
 
Statement vanuit de artiest: "The health and safety of our fans and crew are our top priorities. We look forward to bringing the FIGHT OR FLIGHT TOUR to these great countries soon. Please hold onto your tickets, as they will remain valid for the rescheduled shows."

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/KALEO.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Uitverkocht. Zoek een andere datum.

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt