Ga naar The Analogues

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years

The Analogues : Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years

zo 18 sep. 2022
Amsterdam Zuidoost

Ziggo Dome | Amsterdam Zuidoost

19:30

Deuren open: TBA

CONCERT 18 SEPTEMBER GEANNULEERD

Wegens gewijzigde tourplannen is het concert van The Analogues, dat 18 september 2022 plaats zou vinden in Ziggo Dome, afgelast.

Bericht vanuit de band: “Spelen in de Ziggo Dome is een feest. Dat zou je bij wijze van spreken elke dag wel willen doen. We hebben het nu een aantal keren mogen doen, en elke keer wanneer we dat podium oplopen en meer dan tienduizend mensen ons verwachtingsvol aankijken: dat is niets minder dan een jongensdroom die uitkomt.

Maar spelen in de wat intiemere zalen is ook fantastisch. Sterker nog, een deel van ons publiek geeft daar de voorkeur aan. We hebben daarom besloten om het te houden bij de twee (nagenoeg uitverkochte) shows op 16 en 17 September in de Ziggo Dome. Het laten vervallen van de derde show (op 18 september) geeft ons de mogelijkheid om t.z.t. een aantal shows verspreid door het land aan de speellijst toe te voegen. We houden je op de hoogte!”

De shows van 16 en 17 september in Ziggo Dome gaan wel door. Kaartkopers voor de show van 18 september ontvangen een e-mail met meer informatie over de annulering en de mogelijkheid om tickets te kopen voor de shows van 16 of 17 september.

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Geannuleerd. Zoek voor een andere datum.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt