Lijnbaansgracht 234 a, Amsterdam, Netherlands, 1017 PH

Koop kaarten voor concerten in Melkweg (The Max) en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Melkweg (The Max). Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over Melkweg (The Max)

Show niet gevonden? Kijk dan ook bij:

- Melkweg
- Melkweg (Old hall)
- Melkweg (Rabo Zaal)
- Melkweg (Sugar Factory)


De Melkweg is één van de bekendste poppodia van Nederland en daarbuiten. Het bijzondere aan de Melkweg is de programmering. Vijf kunstdisciplines worden onder één dak verenigd: muziek, dans/theater, film, fotografie en mediakunst, waarvoor in vijf zalen en enkele kleine ruimtes concerten, dance-events, theater- en dansvoorstellingen, filmvoorstellingen, mediakunstpresentaties en foto-exposities worden georganiseerd.

Openbaar vervoer
Het Leidseplein is bereikbaar met de tramlijnen 1, 2 en 5 (ca.10 minuten vanaf het Centraal Station) en de lijnen 6, 7 en 10 (ca.7 minuten vanaf metrohalte Weesperplein). Daarnaast stoppen de buslijnen 170, 171, 172 en de nachtbussen 72, 73, 74 en 78 ook op het Leidseplein.

Auto
Vanuit alle richtingen A10 (ring Amsterdam) volgen en afslag S106 (Osdorp) richting centrum volgen. Aan het einde van de Overtoom links de Nassaukade op, 3e straat rechts de De Clerqstraat op, vervolgens de 1e straat rechts (Marnixstraat); u kunt het beste parkeren in de Europarking.

Parkeren
Parkeren in de buurt van het Leidseplein kan flinke problemen opleveren. In het Centrum geldt betaald parkeren tot 24.00 uur 's avonds! Europarking en Byzantium zijn de grootste parkeergarages in de buurt van het Leidseplein.

Kaartverkoop via Ticket Service Nederland: www.ticketservice.nl, telefoonnummer 0900 - 300 12 50 (€ 0,45 p/min), Free Record Shop, de grotere postkantoren in Nederland, de tien grote VVV's in Utrecht, Nijmegen, Groningen, Leiden, Eindhoven, Enschede, Breda, Arnhem, Amsterdam en Den Haag en aan de kassa.

De kassa is (bijna) iedere dag vanaf 16.30 uur geopend. De sluitingstijd varieert afhankelijk van de eindtijd van avond- of nachtprogramma. Vrijdag- en zaterdagnacht is de sluitingstijd 3.00 uur. Kijk voor uitzonderingen op de website van de Melkweg.

Online voorverkoop

Via www.ticketservice.nl kunnen tot 18:00 uur op de dag van het evenement voordelige e-tickets worden gekocht. De servicekosten voor de zelf uit te printen e-tickets zijn aanmerkelijk lager dan voor hard-copy tickets die per post worden bezorgd of worden aangeschaft bij een voorverkooppunt.

Om direct online te bestellen: klik bij het gewenste programma op www.melkweg.nl op ‘tickets’ of ga naar www.ticketservice.nl. Kies in het bestelproces voor ‘TicketFast’ kaarten. Er kan betaald worden met je creditcard of via iDEAL. Per e-mail ontvang je een elektronisch ticket dat uitgeprint dient te worden en wordt gescand bij de entree van de Melkweg.

Lidmaatschap

Als bezoeker van de Melkweg moet je lid zijn of worden om entreetickets aan te kunnen schaffen en toegang tot de programma's te krijgen. Een maandlidmaatschap kun je direct aanschaffen wanneer je tickets in de voorverkoop koopt. Een lidmaatschapsticket geldt voor één persoon. Een maandlidmaatschap kost €3,50.

Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van een jaarlidmaatschap, de zogenaamde Melkweg Card. Deze biedt gedurende het jaar voordelen, zoals gratis concerten of voorstellingen, of korting op vaste clubavonden. Een Melkweg Card is €25 per jaar.

In Melkweg Café-Restaurant Eat @ Jo’s is er de mogelijkheid om te lunchen en te dineren. Het dagmenu bevat elke dag andere (internationale) gerechten, ook is er keus genoeg voor vegetariërs. Aan de Zwarte Muur van het Café-Restaurant exposeren fotografen hun werk. Tot 20.00 uur is ook de vrij toegankelijke Melkweg Galerie geopend.

Het Café-Restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur. De entree van Eat @ Jo’s is aan de Marnixstraatzijde van het Melkweg complex. Ook in de directe omgeving van de Melkweg zijn tal van bars en restaurants te vinden.

De Melkweg ligt in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving zijn vele hotels te vinden. Enkele mogelijkheden:

NH Amsterdam Centre (4 sterren)
Stadhouderskade 7, Oud-West, 1054 ES Amsterdam

Eden Amsterdam American Hotel (4 sterren)
Leidsekade 97, 1017 PN Amsterdam

Best Western Leidse Square Hotel (3 sterren)
Tesselschadestraat 23, 1054 ET Amsterdam

In het Vondelpark vlakbij de Melkweg is daarnaast een Stay Okay Hostel gevestigd. Vanaf € 23,50 p.p.p.n. incl. ontbijt.