Details

Schouwburgplein 50, Rotterdam, Netherlands, 3012

Koop kaarten voor concerten in De Doelen en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor De Doelen. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Hotels in de buurt

Hotels in de buurt Voorkeurshotel van Live Nation Hotels in de buurt

Uitgelichte evenementen

Over De Doelen

De Doelen

Show niet gevonden? Kijk dan ook bij:

- De Doelen (Grote Zaal)

Concert- en congresgebouw de Doelen verwelkomt jaarlijks zo'n 700.000 bezoekers. Als concertgebouw bekleedt de Doelen de tweede plaats in Nederland qua publieksbereik en onder de Rotterdamse podiuminstellingen veruit de eerste plaats, waarbij de Doelen het sterkste cultuurmerk is voor Rotterdam. Per jaar zijn er ruim 450 concerten.

Gerelateerde links

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Concert- en congresgebouw de Doelen bevindt zich op loopafstand (5 minuten) van het Centraal Station in de binnenstad van Rotterdam.

Metro - halte Centraal Station, begin/eindpunt Erasmuslijn.

Tram - halte Weena en Kruisplein (lijn 4, 8 21, 23 en 25); Halte Centraal Station (lijnen 4, 7, 8, 20, 21, 23 en 25).

Stadsbus - halte Weena (lijn 38 en 48); halte Kruisplein (lijnen B1-B10 en B12); halte Centraal Station (lijnen 33, 38, 44, 48 en 49).

Streekbus - halte Centraal Station (Connexxion lijnen 86, 129, 170, 171, 173 en 204).

Meer informatie, waaronder een complete lijnenkaart van Rotterdam, is terug te vinden op de website van de RET.
Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart nodig is in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Auto:

Vanuit Amsterdam / Den Haag

A13 richting Rotterdam, bij Kleinpolderplein richting Centrum volgen, bij tweede stoplicht borden Euromast/Maastunnel volgen, na stoplicht rechtertunnel nemen, bij stoplicht links. Je komt nu uit op de Weena. Sla rechtsaf op Kruisplein en neem vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Utrecht
A20 richting Den Haag / Hoek van Holland, afslag Rotterdam Centrum / Schiebroek / Hillegersberg, bij einde afslag borden Centrum volgen (Schieweg / Schiekade). Ga rechtdoor op Hofplein en neem de eerste afslag rechts naar de Kruiskade. Sla aan het eind linksaf en neem de bocht naar rechts.

Vanuit Breda / Dordrecht
Kies op de A16 de rechterbaan (volg Kralingen / Rotterdam Centrum). Rijd over de Van Brienenoordbrug, eerste afslag (Rotterdam Centrum). Onderaan de afslag linksaf (rotonde richting Centrum), de Maasboulevard op. Rechtdoor (langs de Boompjes). Bij Hotel Inntel (aan uw rechterhand) gaat u rechtsaf de Schiedamsedijk op. Volg deze tot aan de kruising Coolsingel-Westblaak. Ga op deze kruising naar links de Westblaak. Vervolgens sla je rechtsaf op de Mauritsweg. Sla rechtsaf op Kruisplein om te parkeren in Parking Schouwburgplein.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren
In de buurt van de Doelen zijn zes parkeergarages op loopafstand. Met name op vrijdag (koopavond) en in het weekend adviseren wij om vanwege de drukte minimaal 5 kwartier voor aanvang van het concert te parkeren.

Je kunt gebruik maken van korting bij het parkeren in Parking Schouwburgplein. Parkeerkaarten met korting kun je aanschaffen bij de bestelling via De Doelen.

Kaartverkoop

Kaartverkoop online via deze site, het callcenter en dagkassa op dag van concert (indien niet uitverkocht).

Clubshows
De kaartverkoop voor niet door Mojo Concerts/Live Nation gepromote shows verloopt via De Doelen, online via www.dedoelen.nl en telefonisch via 010 - 217 1717.

Eten en Drinken

Voorafgaand aan het concert en in de pauze kun je vrij gebruikmaken van de aparte koffie- en theebuffetten in de foyers. Ook zijn er buffetten aanwezig voor fris en alcoholhoudende dranken. In de Hal van de Grote Zaal en in de Foyer Jurriaanse Zaal is een speciaal champagne- en wijnbuffet met een groot aanbod aan wijnen van internationaal hoog aangeschreven huizen. In de Foyer Grote Zaal is bovendien een aparte bar ingericht met een mooi assortiment aan bieren, zowel van de tap als op fles.

Vier restaurants in de directe omgeving van de Doelen bieden een Doelenmenu aan. Diners van hoog niveau tegen aantrekkelijke prijzen.

The Restaurant (in The Manhattan Hotel)
Weena 686

Wekelijks wisselend driegangendiner à € 39,50. Bij het menu wordt een bijhorend wijnarrangement van 2 glazen geschonken en koffie of thee na.

Café Restaurant Floor
Schouwburgplein 28

Het Doelenmenu à € 30,00 is het tweewekelijks wisselend driegangen Floormenu, inclusief 2 drankjes naar keuze. Informatie over de wisselende menu's op www.cafefloor.nl. Reserveren kan via telefoonnummer 010 - 404 5288

Engels Grandcafé - Restaurant
Stationsplein 45

Engels biedt keuze uit twee menu's (incl. 2 glazen wijn en koffie of thee na). Het Doelenmenu à € 34,95 is een driegangen keuzemenu. Het Doelenmenu à € 31,50 is een wekelijks driegangen menu. Na het concert kunt u terecht voor een glas cava met tapas of bittergarnituur à € 8,50. Een uitgebreide zondagsbrunch kost € 22,00. Voor meer informatie zie www.engels.nl. Reserveren kan via telefoonnummer 010 - 411 9550

Mastika
Eendrachtsweg 25

Wekelijks wisselend drie gangen keuzediner à € 36,90. Incusief 2 drankjes naar keuze en koffie of thee na. Voor meer informatie zie www.mastika.nl. Reserveren kan via telefoonnummer 010 - 214 2463