Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Heuvel Galerie 140 , Eindhoven, Netherlands, 5611 EE

Koop kaarten voor concerten in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Show niet gevonden? Kijk dan ook bij:

- Muziekcentrum Frits Philips (main hall)
- Muziekcentrum Frits Philips (Rabobankzaal)

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is een eigentijds muziekgebouw met een internationale allure. Een akoestische toplocatie die een grote aantrekkingskracht uitoefent op wereldbefaamde orkesten en solisten. Jaarlijks vinden ruim 160.000 muziekliefhebbers hun weg naar dit bijzondere gebouw in het hart van Eindhoven.

Openbaar vervoer:

Muziekgebouw Frits Philips ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van het Muziekgebouw bevindt zich in winkelcentrum Heuvel Galerie, gelegen in hartje Eindhoven.

Auto:

A58 vanuit Tilburg
Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Volg vervolgens de borden naar de dichtstbijzijnde parkeergarage Heuvel Galerie.

A2 vanuit Amsterdam/'s-Hertogenbosch
Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Volg vervolgens de borden naar de dichtstbijzijnde parkeergarage Heuvel Galerie.

A50 vanuit Arnhem/Nijmegen
Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Volg vervolgens de borden naar de dichtstbijzijnde parkeergarage Heuvel Galerie.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren
Parkeren kan in Parkeergarage Heuvel Galerie die te bereiken is via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat. Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe uitrijkaarten à € 5,50 verkrijgbaar. Op vrijdagavond en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Wij adviseren hier rekening mee te houden.

Kaartverkoop online via deze site, het callcenter en dagkassa op dag van concert (indien niet uitverkocht).

Clubshows
De kaartverkoop voor niet door Mojo Concerts/Live Nation gepromote shows verloopt via Muziekgebouw Frits Philips, online via www.muziekgebouweindhoven.nl en het bespreekbureau (telefoonnummer 040 - 244 20 20 en bespreekbureau@philipshall.nl)

Muziekgebouw Frits Philips biedt de mogelijkheid om een M-Arrangement te boeken à € 10 per persoon. Met dit arrangement ontvang je een gereserveerde tafel in de foyer, bij aankomst koffie/thee en iets lekkers. Een eventueel pauzedrankje wordt geserveerd aan het eigen tafeltje en na afloop een glas goede wijn en diverse exclusieve hapjes. Dit arrangement is te reserveren tot één dag voorafgaand aan de concertavond via telefoonnummer 040 - 244 20 20.

Meneer Frits
Meneer Frits, gelegen naast Muziekgebouw Eindhoven, serveert een smakelijk tweegangen keuzemenu voor slechts € 22,50. Meneer Frits heeft een gastvrije ambiance en uitstekende keuken.
Reserveren kan via telefoonnummer 040 - 26 55 610

Stadsfoyer
In de entreehal van het Muziekgebouw is een bijzonder, eigentijds café gevestigd. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Op concertavonden is de Stadsfoyer geopend tot 1 uur na afloop van het concert.