volg de borden Parkeren, Nijmegen, Netherlands, laat je niet leiden door je navigatiesysteem

Koop kaarten voor concerten in Goffertpark en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Goffertpark. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Het Goffertpark is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Aangezien de parkeergelegenheid beperkt is raden wij dringend aan de auto thuis te laten. Mocht je toch met de auto willen komen, volg dan binnen Nijmegen de borden Parkeren voor het desbetreffende evenement. Laat je niet leiden door een navigatiesysteem.

Openbaar vervoer
Check vlak voor het evenement www.9292ov.nl voor een reisadvies op maat. Bij evenementen in het Goffertpark rijden vrijwel altijd pendelbussen tussen het Centraal Station van Nijmegen en het Goffertpark. Bij grote evenementen zet NS meestal extra treinen in.

Auto
Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van het Goffertpark. Deze liggen op circa 15 minuten loopafstand van het festivalterrein. Kom je met de auto naar het evenement in het Goffertpark, volg dan als je in Nijmegen bent de borden Parkeren Festival of Concerts. Deze leiden je naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid.

Kaartverkoop online via deze site, telefoonnummer 0900 - 300 1250 (60 cpm) en dagkassa op dag van concert indien niet uitverkocht.