Malieveld

Koningskade 1bis, 's-Gravenhage, Netherlands, 2594 AA

Koop kaarten voor concerten in Malieveld en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Malieveld. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Trein
Het Malieveld is uitstekend te bereiken met de trein en ligt op 5 minuten loopafstand van het NS station Den Haag Centraal. De NS zet een groot aantal treinen in na afloop van het concert. Kijk voor details en reisinformatie op www.ns.nl.

Bus, tram en Randstadrail
De HTM zet extra bussen en trams in op de routes richting het Malieveld. Ook de dienstregeling van de Randstadrail is uitgebreid op 6 september. Kijk op www.HTM.net voor meer details. Voor algemene reisinformatie verwijzen we je naar www.9292.nl.

Auto
Aangezien de parkeergelegenheid in de nabijheid van het Malieveld zeer beperkt is, raden wij je dringend aan de auto thuis te laten. Mocht je toch met de auto willen komen, parkeer dan op de speciale parkeerplaatsen aan de rand van de stad. Vermijd zo de zware avondspits op de wegen richting het centrum en de hoge parkeertarieven.

Volg vanaf de snelwegen Utrecht A12, Amsterdam A4 en A44 en vanuit Rotterdam/Delft A4 en A13 de lichtkranten en borden met Concert Malieveld Deze leiden je naar de speciaal ingerichte parkeerplaatsen met een snelle bus- en/of tramverbinding naar het Malieveld.

Parkeren, inclusief de pendelbus of pendeltram naar het Malieveld is € 10 per auto.

Verder adviseren wij om je navigatiesysteem niet te gebruiken in en rond Den Haag, maar de lichtkranten en de borden te volgen.

Georganiseerd busvervoer
Met een touringcar van TripTicket kun je vanuit een groot aantal opstapplaatsen in Nederland naar het Malieveld reizen. TripTicket biedt: garantie van vervoer, je kunt uitstappen vlakbij de hoofdingang en we rijden pas huiswaarts wanneer het concert volledig is afgelopen. Je kunt al meereizen vanaf € 20 per persoon.
Klik hier voor meer informatie over het georganiseerde busvervoer naar Coldplay.

Fiets
Kom je uit (de buurt van) Den Haag? Het Malieveld is uitstekend per fiets te bereiken. Er zijn voldoende stallingen naast de ingang van het Malieveld.