Ga naar Anouk

Anouk | Jim - Met Band

Anouk | Jim - Met Band

za 01 jun. 2024
Amsterdam

Ziggo Dome | Amsterdam

20:00

Anouk keert voor twee speciale concerten terug naar Ziggo Dome! De shows genaamd Deena & Jim vormen samen het allerbeste van Anouk: intiem en gevoelig tegenover groots en energiek.

Voor de eerste show genaamd Deena staat Anouk samen met het Metropole Orkest en een koor op woensdag 29 mei op het podium. Een groot aantal van de nummers die Anouk tijdens Deena speelt zijn nog nooit eerder live gespeeld en zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en koor.
De tweede show heet Jim en is te zien op zaterdag 1 juni. In groot contrast met Deena brengt Jim Anouks knallende live band met rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow in combinatie met de onverwoestbare stem van Anouk.

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/anouk

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Te koop!

    Kaarten*
    Vanaf € 50,40

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Selecteer een andere datum

Artiesten op dit evenement