Ga naar Floor Jansen

Floor Jansen

Floor Jansen

ma 22 mrt. 2021
Amsterdam Zuidoost

AFAS Live | Amsterdam Zuidoost

21:30

Deuren open: 20:50

CONCERT OPNIEUW VERPLAATST

Als gevolg van de maatregelen tegen corona, is het concert van Floor Jansen dat gepland stond op 14 december 2020 (originele datum 19 oktober) in AFAS Live verplaatst naar 22 maart 2021.

De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Kaartkopers ontvangen van Ticketmaster een e-mail met meer informatie.

Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Meer info over dit concert vind je op www.mojo.nl/floorjansen.


Corona maatregelen
Om deze evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen goed door te lezen en na te leven: www.mojo.nl/corona-maatregelen.

Kaartverkoop informatie
Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens om kaarten te bestellen, is NIET mogelijk. Lees onze uitgebreide handleiding.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Kaarten te koop

Kaarten

  • Kaarten*
    Uitverkocht. Zoek een andere datum.

Artiesten op dit evenement

Hotels in de buurt