De Passage 100, Amsterdam, Netherlands, 1101 AZ

Koop kaarten voor concerten in Ziggo Dome en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Ziggo Dome. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over Ziggo Dome

De Ziggo Dome is een bijzondere concertlocatie die onderdak biedt aan grote (internationale) artiesten en per concert aan 15.600 fans. Bijzonder aan deze locatie is dat het geheel ontworpen is vanuit de visie 'single purpose design, multi use' en de akoestiek, comfort en beleving centraal staan.

Auto
Vanuit de richting Utrecht
Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem
A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht richting Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag
Vanaf de ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht de afrit Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort
Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaanstad aanhouden. Op de A2 afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kunt u in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Transferium/P1: 
Rechtdoor rijden en de borden Amsterdam Zuidoost/Diemen/Venserpolder volgen. Vervolgens rechts afslaan bij de afrit Transferium/P1.

Parkeerplaats vooraf reserveren bij TripTicket
TripTicket biedt voor diverse evenementen in de Ziggo Dome de mogelijkheid om vooraf een parkeerplaats te reserveren bij Q-Park Stadsplein in Amstelveen.

Openbaar vervoer
De Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart nodig is in het Amsterdamse openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over reizen met de OV chipkaart in het openbaar vervoer in Amsterdam op www.gvb.nl.

Kaartverkoop online via deze site, het callcenter en dagkassa op dag van concert (indien niet uitverkocht).

Betalen in Ziggo Dome doe je snel en makkelijk met consumptiemunten. Deze munten kun je pinnen bij een van de muntautomaten. Munten over? Geen probleem, want je kunt ze na afloop inwisselen aan de servicebalie.

Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties in de Ziggo Dome. Je haalt ze bij een van de muntautomaten die op elke verdieping aanwezig zijn, of bij de servicebalies op de begane grond, en kunt ze betalen met je pinpas of credit card. De muntautomaten accepteren Maestro, Visa en Mastercard. Waarom pinnen? Omdat het een makkelijke, snelle en bovendien veilige vorm van betalen is.

Geen pinpas?
Aan de servicebalie en bij enkele muntautomaten kun je op zeer beperkte schaal terecht met contant geld.

BEAT
De passage 92
030-6880181
info@b-eat.nl
www.b-eat.nl

De Ziggo Dome ontworpen door Benthem & Crouwel is gebouwd als een “Black Box” waar het draait om akoestiek, zichtlijnen, comfort en entertainment. Van buiten is de Ziggo Dome volledig aangekleed met LED verlichting en is daardoor kleur- rijk, levendig, hip & happening, net zoals de beleving binnen zal zijn.

Het restaurant BEAT gaat deze beleving versterken door dezelfde principes als het gebouw te handhaven. “Hip & Happening”, het restaurant wordt de “Magic Box” van de “Black Box”. Het draait om goed eten en entertainment. BEAT is een restaurantconcept waar eerlijk, snel, gezond en lekker eten gecombineerd wordt met plezier en een totaalbeleving van kwalitatief onovertrefbare horeca. Het restaurant zal medio 2012 haar deuren openen.

Ticket Café
De passage 114
1101 AX Amsterdam

Life's Good Music Lounge
De passage 120
1101 AX Amsterdam

Grand Café 3&20
Arena Boulevard 242
1101 DJ Amsterdam
020 – 4524615
vermaatgroep.nl

Trendy, stijlvol en vooral een warme sfeer met 2 dekken en een spectaculair uitzicht op de ArenA en de ArenA Boulevard: dát is Grand Café 3&20. The ‘place to be’ als het gaat om een borrel, lunch, diner voor een concert, voetbalwedstrijd of zakelijk event.

Grolsch Cine Café
Arena Boulevard 598
1101 DS Amsterdam
020-3651159
info@grolschcinecafe.nl
www.grolschcinecafe.nl