Ahoy-weg 10, Rotterdam, Netherlands, 3084 BA

Koop kaarten voor concerten in Rotterdam Ahoy en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Rotterdam Ahoy. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over Rotterdam Ahoy

Bijna iedereen kent het Sportpaleis van Ahoy. Veelal duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden.

Gerelateerde links

Openbaar vervoer:

Metro- en bushalte Zuidplein liggen op 5 minuten loopafstand van de zaal.

Auto:

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Houd de A4 aan tot Den Haag. Volg dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Neem op de A20 de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Kies na de van Brienenoordbrug voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Let na de afslag op de borden met de aanduiding Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Houd de A12 aan tot Gouda. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Kies na de van Brienenoordbrug voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Let na de afslag op de borden met de aanduiding Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Houd de A16 aan richting Rotterdam. Kies op de A16 voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Let na de afslag op de borden met de aanduiding Ahoy. Vanuit richting Zeeland/Roosendaal Houd de A29 aan richting Rotterdam. Rijd de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Let na de afslag op de borden met de aanduiding Ahoy.

Kaartverkoop online via deze site, via ons callcenter en dagkassa op dag van concert indien niet uitverkocht.

Mijn Ahoy staat ook voor 'mijn eten en drinken'. Dat wil zeggen dat we u ook op dit gebied alles kunnen bieden wat u maar wenst. Even snel een broodje van de benzinepomp is dus nergens voor nodig. Want u kunt uw bezoek aan een van onze beurzen, concerten, shows, tentoonstellingen en andere evenementen altijd combineren met een drankje, hapje of uitgebreid diner.

In Ahoy kunt u vor een hapje en drankje terecht in:

Restaurant Floyd

Restaurant Floyd is vernoemd naar het allereerste concert in Ahoy, dat plaatsvond op 3 april 1971: Pink Floyd. Het restaurant biedt u een toegankelijke en frisse uitstraling met heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de culinaire fijnproever. U geniet er van een lunch tijdens uw bezoek aan een beurs of vergadering in Ahoy of voorafgaand aan een concert. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een lunch wanneer er geen evenement plaatsvindt; Floyd is dagelijks geopend tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Reserveren voor een tafel in restaurant Floyd is aan te raden via 010 – 293 37 55 of per e-mail via info@restaurantfloyd.nl. Meer info op www.restaurantfloyd.nl.

Restaurant Rivers

In Restaurant Rivers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je o.a. terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrienden van Amstel LIVE! Café
Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.