Amstel 115-125 , Amsterdam, Netherlands, 1018 EM

Koop kaarten voor concerten in Carré en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Carré. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Openbaar vervoer:

Metro- en tramhalte Weesperplein liggen op 10 minuten loopafstand van de zaal.

Auto:

Vanuit richting Den Haag/Utrecht
Neem op de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Rij na de rotonde (richting Centrum) op de Wibautstraat. Rij deze af tot het groot verkeersplein, het Rhijnspoorplein. Sorteer links voor bij het stoplicht en slaat over het viaduct links af de Mauritskade op. Steek de Amstel over en gaat de eerste straat (Oosteinde) rechts af. Ga aan het einde van de straat rechtsaf, steek opnieuw de Amstel over en slaat direct na de brug linksaf de Amstel op. Carré bevindt zich op nr. 115-125.

Vanuit richting Alkmaar
Neem op de ringweg A10 de afslag S116 richting Centrum. Blijf na de IJtunnel u rechtdoor rijden richting Centrum. Neem op de rotonde (Mr. Visserplein) u de tweede afslag (Weesperstraat). Rij deze af tot aan een groot verkeersplein, het Rhijnspoorplein. Sorteer rechts voor bij het stoplicht en slaat de Mauritskade op. Steek de Amstel over en ga de eerste straat (Oosteinde) rechts af. Aan het einde van de straat rechtsaf, steek opnieuw de Amstel over en slaat direct na de brug linksaf de Amstel op. Carré bevindt zich op nr. 115-125.

Kaartverkoop online via deze site, ons callcenter of via zaal: telefoon 0900 25 25 255 (1,30 pg) of dagkassa (openingstijden dagelijks 16.00-21.00 uur)

Voorafgaand aan elke avondvoorstelling bestaat de mogelijkheid te dineren in het gezellige theaterrestaurant Oscar's. Helemaal boven in Carré, met prachtig uitzicht over de stad, serveren zij u een driegangen menu. Voor groepen van meer dan 10 personen bestaat er een speciaal theatermenu.