Batavierenweg 25 , Arnhem, Netherlands, 6841 HN

Koop kaarten voor concerten in GelreDome en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor GelreDome. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over GelreDome

Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. In vijf uur tijd verandert het complex van gedaante. Deze flexibiliteit maakt GelreDome tot het grootste theater van Nederland.

Gerelateerde links

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Arnhem Centraal rijden pendelbussen naar GelreDome. De bussen vertrekken elke 10 minuten. Ben je vroeg, neem dan lijn 7. De rit naar GelreDome duurt ongeveer 10 minuten. Houd voor de terugreis rekening met een langere reistijd. De pendelbussen stoppen en vertrekken voor de hoofdingang van GelreDome. Een retourkaartje kost €5,00 per persoon. Op www.ns.nl zie je of extra treinen worden ingezet voor dit evenement.

Per touringcar:

Voor de meeste evenementen in het GelreDome wordt busvervoer georganiseerd door TripTicket. Je stapt op bij een van de vele opstapplaatsen in de buurt en wordt afgezet bij het GelreDome. Tickets zijn te boeken via www.tripticket.nl.

Auto:

Bezoekers wordt geadviseerd met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto, dan vragen wij je de bewegwijzering te volgen en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Je wordt geadviseerd om op de snelwegen en in Arnhem de borden met daarop ‘P GelreDome’ te volgen. Bij diverse concerten en evenementen zijn er bepaalde verkeersmaatregelen om het verkeer soepel te laten doorstromen. Wij adviseren je dringend om je navigatiesysteem niet te gebruiken in en rond Arnhem wanneer je een evenement in GelreDome bezoekt. Je wordt door het navigatiesysteem namelijk door het centrum van Arnhem geleid.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Parkeren
Ga je binnenkort naar een evenement in GelreDome dan kun je vooraf alvast online je parkeerkaart kopen via Onlineticket.nl.

Hier kun je ook terecht voor het reserveren van een touringcar parkeerkaart, vind je meer informatie over de pendelbussen, eventueel georganiseerde busreizen naar GelreDome, taxi’s en plekken waar je je (brom)fiets kunt stallen.

Heb je vragen en/of problemen met het online reserveren, dan kun je bellen met nummer: 038-4256700.

Kaartverkoop online via deze site, het callcenter en dagkassa op de dag van de show (indien niet uitverkocht).

Onze partner TripTicket biedt bij grote concerten en festivals georganiseerd busvervoer aan. Je wordt met een touringcar opgehaald vanaf een plaats in de buurt en voor de deur van de zaal afgezet. En natuurlijk wordt je na het concert ook weer netjes teruggebracht naar je opstappunt. Op de site www.tripticket.nl kun je een berekening maken van de verschillen in vervoerskosten met georganiseerd vervoer, openbaar vervoer of met de auto.

TripTicket biedt deze service aan voor de volgende evenementen:
8 april: Roger Waters
9 april: Roger Waters
11 april: Roger Waters

10 mei: Marco Borsato
11 mei: Marco Borsato
13 mei: Marco Borsato

14 oktober: Symphonica in Rosso met Nick & Simon
15 oktober: Symphonica in Rosso met Nick & Simon
16 oktober: Symphonica in Rosso met Nick & Simon

Betalen in het GelreDome kan met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij automaten en kassa’s buiten, op de promenade en in de zaal en kunnen contant en met pinpas worden betaald. De munten zijn geldig per evenement.

Na afloop van het concert kunnen overgebleven GelreDome munten tegen contant geld worden ingewisseld bij de kassa’s.

GelreDome biedt een ruime keuze aan horeca. Bij grote concerten en evenementen is het horecaplein op het terrein vanaf 14.30 uur geopend met een ruime sortering aan eten en drinken.

Daarnaast is mogelijk te dineren op de verwarmde terrassen of op de 600 meter lange en overdekte promenade. Het assortiment omvat behalve vertrouwde lekkernijen als diverse snacks en warme tussendoortjes, ook Oosterse wokgerechten, Italiaanse pizza’s of Mexicaanse tortilla’s.

Daarnaast is er een McDonald’s op het terrein van GelreDome, inclusief McDrive.