ArenA Boulevard 1, Amsterdam, Netherlands, 1101 AX

Koop kaarten voor concerten in Johan Cruijff ArenA en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor Johan Cruijff ArenA. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA. Een bijzondere locatie. Het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt. Welkom in de wereld van voetballegendes en popartiesten, die al eerder het heilige gras betraden en voor een stampvolle bak hebben opgetreden.

Gerelateerde links

Bezoekers wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer:

Trein
Na afloop vertrekken treinen in de richting Amsterdam en Utrecht vanaf NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA. Treinen in de richting Amersfoort en Schiphol vertrekken vanaf NS-station Duivendrecht.

Metro
Metro's naar Amsterdam CS en Isolatorweg rijden tot 00.15 uur vanaf metrostation Bijlmer ArenA.

TripTicket
Regel gemakkelijk vervoer per touringcar naar de ArenA met een TripTicket.

Auto:

Vanuit de richting Utrecht:
Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem:
A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht richting Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag:
Vanaf de ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht de afrit Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort:
Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaanstad aanhouden. Op de A2 afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Voor parkeren Transferium/P1:
Rechtdoor rijden en de borden Amsterdam Zuidoost/Diemen/Venserpolder volgen. Vervolgens rechts afslaan bij de afrit Transferium/P1.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Kaartverkoop online via deze site, ons callcenter en dagkassa op dag van concert indien niet uitverkocht.