Arena Boulevard 590, Amsterdam, Netherlands, 1101 DS

Koop kaarten voor concerten in AFAS Live en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor AFAS Live. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Over AFAS Live

Sinds 2001 maakt deze zaal haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar. Het concept, wat internationaal totaal vernieuwend is, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is de enige locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van de AFAS Live. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie.

De AFAS Live is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!

Openbaar vervoer:

AFAS Live raadt aan zo veel mogelijk per openbaar vervoer naar de locatie te reizen. Station (voor trein, bus, metro) Amsterdam Bijlmer Arena bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart nodig is in het Amsterdamse openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over reizen met de OV chipkaart in het openbaar vervoer in Amsterdam op www.gvb.nl.

Auto:

Vanuit de richting Utrecht/Amsterdam
Neem vanaf de A2 de afrit Transferium/Ouderkerk aan de Amstel/Amsterdam Zuidoost. Volg eerst de borden ‘AMC’ en kort daarna de borden P6.

Vanuit de richting Amersfoort
Neem vanaf de A1 de afslag A9 richting Schiphol/Amstelveen. Neem de A2 richting Amsterdam en neem afrit 1 'Transferium'. Volg eerst de borden ‘AMC’ en kort daarna de borden P6.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Kaartverkoop online via ticketmaster.nl, het callcenter en dagkassa op dag van concert (indien niet uitverkocht).