Arena Boulevard 590, Amsterdam Zuidoost, Netherlands, 1101 DS

Koop kaarten voor concerten in AFAS Live en vind concertdata, zaal- en vervoersinformatie voor AFAS Live. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl.

Hotels in de buurt

Hotels in de buurt Voorkeurshotel van Live Nation Hotels in de buurt

Over AFAS Live

Sinds 2001 maakt deze zaal haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar. Het concept, wat internationaal totaal vernieuwend is, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is de enige locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van de AFAS Live. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie.

De AFAS Live is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!

Openbaar vervoer:

AFAS Live raadt aan zo veel mogelijk per openbaar vervoer naar de locatie te reizen. Station (voor trein, bus, metro) Amsterdam Bijlmer Arena bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Houd er wel rekening mee dat een OV-chipkaart nodig is in het Amsterdamse openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over reizen met de OV chipkaart in het openbaar vervoer in Amsterdam op www.gvb.nl.

Auto:

Vanuit de richting Utrecht/Amsterdam
Neem vanaf de A2 de afrit Transferium/Ouderkerk aan de Amstel/Amsterdam Zuidoost. Volg eerst de borden ‘AMC’ en kort daarna de borden P6.

Vanuit de richting Amersfoort
Neem vanaf de A1 de afslag A9 richting Schiphol/Amstelveen. Neem de A2 richting Amsterdam en neem afrit 1 'Transferium'. Volg eerst de borden ‘AMC’ en kort daarna de borden P6.

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Ter voorkoming van wachtrijen in de parkeergarages na afloop van een evenement, verkoopt de AFAS Live ook uitrijkaarten voor de parkeergarages P1 / P3 / P4 / P5 / P6 / P10 en P19. Deze uitrijkaarten zijn zijn te koop bij de kassa's in de Entree & Foyer.

Kaartverkoop online via ticketmaster.nl, het callcenter en dagkassa op dag van concert (indien niet uitverkocht).

AFAS Live heeft een eigen betaalsysteem: alle consumpties in het pand worden afgerekend met de unieke AFAS Live munten.

Verkooppunten
AFAS Live munten zijn verkrijgbaar via de 12 muntautomaten die verspreid door het pand staan. Er staan 5 automaten in de foyer, 2 achter de damestoiletten op de begane grond, 3 naast de trap op de eerste verdieping en 2 naast de trap op de derde verdieping.

De munten kunnen bij alle verkooppunten middels contante betaling, pin- en chipbetaling worden afgerekend. Bij de bemande kassa's kunnen munten ook door middel van Visa en Mastercard worden aangeschaft.

Na afloop van het concert kunnen overgebleven Heineken Music Hall munten tegen contant geld worden ingewisseld bij de kassa in de Entree.